Категории

Дополнителни услуги

BFD-IX Delight VPS

BFD-IX VPS 1 0 Достапно
Веќе од
€8.00 EUR
Месечно
€10.00 Конфигурирање на провизија

2 vCore
2GB RAM
15 GB HDD
1 x IPv4
1 x IPv6
BFD-IX Netwotk